comptoir rodin logo

Vanaf 7u30 verwent Comptoir u met een geurige koffie en koffiekoeken of lekker vers brood. Liever een gezond ontbijt? Ga dan voor vruchten- of groentesappen en bowls die u zelf samenstelt met verse yoghurt, granola en verse vruchten.

Liefhebbers van een eenvoudige, authentieke keuken zullen ‘s middags hun hartje kunnen ophalen met de lekkere, originele en royale gerechten. Yaël Treivus, de vrouwelijke chef met Israëlische roots maar die op en top Brusselse werd, bereidt er dagelijks gerechten die het resultaat zijn van een perfecte fusie tussen beide werelden en de smaakpapillen tot en met verwennen. U vindt er een selectie van verse recepten die alle bestaan uit seizoenproducten van eigen bodem en die de chef aanpast aan de inspiratie van het moment: de rijkelijk en heel gevarieerd belegde boterhammen die er allemaal al even smakelijk uit zien, warme en koude bowls, de broodjes gezond en de stevige maaltijdsoepen.
Ter plaatse te consumeren of om mee te nemen.

Ontdek hier onze lunchmenu

Tea-time: Tot 18u verwent Comptoir de lekkerbekken met zijn huisbereide desserts maar ook met een verfijnde keuze aan cookies, muffins, carrot cake…

Op zaterdag en zondag laat Yaël u van 11u tot 15u genieten van een royaal buffet vol tongstrelende gerechten: grote salades, hartige taarten, chakchouka, huisbereide desserts, verse vruchtensappen… Geniet gerust van de tijd en plaats tot 17u.

Weekendbrunches om 11u en om 13u30 of om 13u30 om 16u. Voor 25€ krijgt u een royaal buffet met een frisdrank en een warme drank.

Reserveer via 02 203 00 14 of hello@comptoir-rodin.be