comptoir rodin logo

Vanaf 8u30 verwent Comptoir u met een geurige koffie en koffiekoeken of lekker vers brood. Liever een gezond ontbijt? Ga dan voor vruchten- of groentesappen en bowls die u zelf samenstelt met verse yoghurt, granola en verse vruchten.

Liefhebbers van een eenvoudige, authentieke keuken zullen ‘s middags hun hartje kunnen ophalen met de lekkere, originele en royale gerechten. De chef met Israëlische roots maar die op en top Brusselse werd, bereidt er dagelijks gerechten die het resultaat zijn van een perfecte fusie tussen beide werelden en de smaakpapillen tot en met verwennen. U vindt er een selectie van verse recepten die alle bestaan uit seizoenproducten van eigen bodem en die de chef aanpast aan de inspiratie van het moment: de rijkelijk en heel gevarieerd belegde boterhammen die er allemaal al even smakelijk uit zien, warme en koude bowls, de broodjes gezond en de stevige maaltijdsoepen.
Ter plaatse te consumeren of om mee te nemen.

Tea-time: Tot 15u30 verwent Comptoir de lekkerbekken met zijn huisbereide desserts maar ook met een verfijnde keuze aan cookies, muffins, carrot cake…

Op zaterdag en zondag laat onze chef u van 10u30 tot 13u of van 13u30 tot 16u genieten van een royaal buffet vol tongstrelende gerechten: grote salades, hartige taarten, chakchouka, huisbereide desserts, verse vruchtensappen… Geniet gerust van de tijd en plaats tot 17u.

Weekendbrunches om 10u30 en om 13u of om 13u30 om 16u. Voor 25€ krijgt u een royaal buffet met een frisdrank en een warme drank.

Reserveer via hello@comptoir-rodin.be