comptoir rodin logo

Vanaf 8u30 verwent Comptoir u met een geurige koffie en koffiekoeken of lekker vers brood. Liever een gezond ontbijt? Ga dan voor een vruchtensap  en bowls met verse yoghurt en  granola en verse vruchten; of het ‘ Buffet breakfast’ !

Liefhebbers van een eenvoudige, authentieke keuken zullen ‘s middags hun hartje kunnen ophalen met de lekkere, originele en royale gerechten. De chef met Israëlische roots maar die op en top Brusselse werd, bereidt er dagelijks gerechten die het resultaat zijn van een perfecte fusie tussen beide werelden en de smaakpapillen tot en met verwennen. U vindt er een selectie van verse recepten die alle bestaan uit seizoenproducten van eigen bodem en die de chef aanpast aan de inspiratie van het moment: warme en koude bowls,  onze vege bowls, broodjes gezond en de stevige maaltijdsoepen.
Ter plaatse te consumeren of om mee te nemen.

Tea-time: Tot 15u30 verwent Comptoir de lekkerbekken met zijn huisbereide desserts maar ook met een verfijnde keuze aan  home-made cakes…

Op zaterdag en zondag laat onze chef u genieten van een royaal buffet vol tongstrelende gerechten: grote salades, hartige taarten, shakshouka, eier, huisbereide desserts…

Weekendbrunches om 10u30 tot 13u of om 13u30 tot 16u. Voor 29€ krijgt u een royaal buffet met een warme drank uit de selectie van onze cafes, tees en warme chocolade.

Reserveer  bij 02 203 001 14 (of via hello@comptoir-rodin.be)