comptoir rodin logo

Comptoir Rodin
Canteen & Coffee

Tussen Elsene en Etterbeek ligt het historische Pavillon Rodin dat sinds september 2017 onderdak biedt aan een dagrestaurant dat uiterst geschikt is voor een lunch met de collega’s of om in alle rust alleen of in team te werken in de daartoe voorziene vergaderzaal, om samen met vrienden een koffie te drinken of om tijdens het weekend lekker gezellig te brunchen met het hele gezin.

Van ‘s morgens vroeg kunt u er genieten van een eenvoudige, huisbereide keuken met royale porties. Wij werken met smakelijke, gezonde en seizoensgebonden producten voor iedereen. Daarom vindt u bij ons zowel vegetarische als vegan producten en worden er ook elke dag glutenvrije, lactosevrije en bioproducten aangeboden.

vanaf 11u30 serveren wij  warme en koude bowls, broodjes… voor ieder moment van de dag en ieder budget! Ter plaatse of mee te nemen.

Om meer te weten te komen over onze lunch

Vanaf 08u30 serveren wij koffie en tee,  yogurt met granola, vers vruchtensap of een volledig Buffet Breakfast.

Om meer te weten te komen over onze ontbijtformules en vieruurtjes

Tijdens het weekend kunt u bij ons ook brunchen,  om 1oh30 en 13h30 : voor 29€ geniet u van een royaal « all you can eat » buffet met een warme drank. 13 € voor kinderen tussen 5 and 12; gratis voor kinderen onder  5 jaar oud

Om meer te weten te komen over onze brunch

Onze ruimte kan volledig  worden gereserveerd voor vergaderingen of privégelegenheden.

Om meer te weten te komen over het reserveren van onze ruimten